Fosterhjemskontakt

Utgivelser

Tidsskriftet Fosterhjemskontakt kommer ut inntil 6 ganger i året.

Innhold og tema Fosterhjemskontakt:

Fosterhjemskontakt tar opp ulike temaer med tilknytning til fosterhjemsarbeid som er nyttig og inspirerende for fosterforeldre, saksbehandlere i barnevernet og andre fagfolk. Det gis i tillegg informasjon om lover og regler som gjelder fosterhjem samt formidles informasjon fra fylkesforeningene, fosterforeldre og fosterbarn.

Abonnement på Fosterhjemskontakt:

Medlemmer og støttemedlemmer har tidsskriftet inkludert i medlemskapet, kr. 540 per år.
Abonnement på Fosterhjemskontakt koster kr. 350 per år.  Bli abonnent her.

Send oss ditt forslag:

Har du forslag til interessante temaer, artikler eller kommentarer til bladet, ta kontakt med redaktør Åse L. Larsen på e-post redaksjon@fosterhjemsforening.no.

Her kan du se et eksempel på Fosterhjemskontakt (Nr 1/20)

Til høyre kan du lese diverse artikler som er utgitt i Fosterhjemskontakt i andre utgaver.
Der kan du lese generelle artikler, artikler fra Juridisk Spalte, rådgivningsartikler fra Spør Rådgiver, og innslag fra barn og unge som sender inn sine spørsmål til Innsidene.