Forandringsfabrikken skal opp til Alta 19 og 20 oktober
Hvis noen som bor i/rundt Alta har mulighet til å møte dem er det supert. De ønsker å snakke med fosterbarn om hvordan samvær kan gjøres best mulig.
De dekker reise med bil eller buss inntil 3 timers reisevei.
Fosterbarn kan velge om de vil møte Forandringsfabrikken sammen, eller en og en.
De har erfaring med at det er blir gøy når man møter flere barn sammen. Da leker de og spiser pizza, i tillegg til å gi råd til hvordan samvær kan bli best mulig.
Håper det er noen som har lyst og mulighet til å møte dem 🙂
Se mer info i vedlagte informasjon og invitasjon.
Hvis det er 3 eller flere et annet sted i fylket som ønsker å snakke med Forandringsfabrikken, så vurderer de å komme flere steder og/eller få snakket med dem via lyd/bilde eller annet, så gi beskjed hvis det er aktuelt.

Vi har bestemt følgende datoer for 2021 – selvsagt avhengig av Coronasituasjonen:
  • Ungdomsleir i Alta 17.-18. april 2021 for fosterbarn og fostersøsken i aldersgruppa 12-18 år.                                   Nærmere informasjon kommer og invitasjon sendes ut i januar/februar.
  • Årsmøte for 2020 blir i Alta 13. februar i Alta.
  • Familiesamling høsten 2021. Nærmere dato kommer.

Kan du hjelpe?
Vi ønsker å få til et aktivitet-/pizzatreff for medlemmer flere steder i fylket. Vi lurer derfor på om det er noen av dere medlemmer som kan være kontaktperson for oss?
Vi tenker at i Sør-Varanger, Hammerfest og Lakselv er steder hvor vi bør kunne få til ting 🙂
Send en epost til finnmark@fosterhjemsforening.no hvis du har mulighet til å være kontaktperson/behjelpelig 🙂

På årsmøtet 8. februar 2020 gikk Tommy Hæggernæs ut av styret (etter eget ønske!) etter ca 18 år i styret i Finnmark Fosterhjemsforening👏🏽.
Tusen takk for all jobb du har lagt ned lokalt, i fylket, regionalt og sentralt i foreninga 😊.
Som en takk fikk han bilde laget av Trine Noodt. Kortet hadde en tekst vi tenker er viktig for oss alle 😊

Organisasjonskurs 26.04-28.04.2019

Vi har hatt noen flotte lærerike dager på kurs.

Aktivitetsplan 2019

Medlemsmøte for gamle og nye medlemmer

Det inviteres til medlemsmøte for gamle og nye medlemmer i NFF Finnmark

Lørdag 8. september kl 18.00 på Scandic Vadsø

Vi i Norsk Fosterhjemsforening Finnmark ønsker medlemmer – både gamle og nye – velkommen til medlemsmøte.

Vi kommer til å presentere foreninga, fortelle litt om aktivitetene vi har i Finnmark og det blir mulighet for å stille spørsmål og snakke sammen.

Alle som er fosterhjem, besøkshjem, beredskapshjem osv. er hjertelig velkommen.

Håper mange kommer – og du trenger ikke være medlem i foreninga for å komme.

Du finner arrangementet på Facebook  https://www.facebook.com/events/1896653417309307/

Familiesamlinga 2018

Her finner du/dere informasjon om Familiesamlinga , og som dere ser ønsker vi i år både medlemmer og ikke medlemmer velkommen.

Her finner du/dere program for Familiesamlinga

Påmeldingsfristen er 20. september og her finner du/dere påmeldingsskjema

Og her finner du/dere skjema for søknad om økonomisk støtte

Vi håper å se mange av dere i Alta denne helga 🙂

Vi er allerede i gang med planlegging av Familiesamlinga for 2018. Det blir helga 26.-28. oktober i Alta, så hold av helga allerede nå.

Mer informasjon kommer!

Årsmøte 17. februar 2018

Det innkalles til årsmøte 17. februar kl 14:00 i Finnmarkshallen i Alta.

Her finner dere Innkalling + saksliste til årsmøtet

Velkommen!

Familiesamlinga 2017

Som tidligere annonsert blir det Familiesamling i Alta også i år. Vi håper så mange som mulig blir med 17.-19. november .

I år må alle selv bestille hotellrom – se nærmere informasjon i påmeldingsskjemaet.

Merk påmeldings-/betalingsfrist + frist for å bestille hotellrom til avtalt pris (26. oktober).

Velkommen!

Mvh styret i Norsk Fosterhjemsforening Finnmark

Medlemsmøte

Norsk Fosterhjemsforening Finnmark inviterer til medlemsmøte 21.5.2016

Les invitasjonen her

Årsmøte 11. februar kl 15.00 på Lakselv hotell

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende innen 27. januar.

Her finner du Invitasjon + saksliste

Vel møtt!

Click here to add your own text