Aktiviteter

Norsk fosterhjemsforening i Hedmark har den gleden av å invitere våre medlemsfamilier til sommersamling i Tangen Dyrepark.
Søndag 16. juni 2019 klokka 11.00 – 15.00 koser vi oss sammen i Tangen Dyrepark. Klokka 13 blir det felles grilling. Grillplassen ligger innerst i parken. Mat og drikke tar hver familie med seg selv.
Arrangementet er gratis for våre medlemsfamilier.
Mer informasjon om dyreparken finner du på www.tangendyrepark.no.
Påmelding til hedmark@fosterhjemsforening.no innen fredag 9. juni 2019.
Fylkesstyret i Hedmark V/ Anne-Birgitte Løvlien Leder

Norsk fosterhjemsforening Hedmark og Bufetat Fosterhjemstjenesten Hedmark inviterer til temadag mandag 15 oktober kl. 10.00 – 14.00, med følgende aktuelle tema:

«Hjelp – jeg har fått et fostersøsken!»

Innledere:

Astrid Holmgren Nilsen er utdannet sosionom og har arbeidet i Fosterhjemstjenesten siden 2007. Hun arbeider nå primært med rekruttering og opplæring Hun har i tillegg en rolle som senior-PRIDE-leder og har hatt ansvar for utvikling av Familiesamlinga i PRIDE-opplæringa.

Ann Iren Tjore er utdannet barnevernpedagog og har arbeidet i Fosterhjemstjenesten siden 2005. Hun arbeider nå med rekruttering, opplæring og gruppeveiledning.

Begge har tidligere drevet gruppetilbud for fosterfamiliens egne barn og fra høsten 2018 skal det igjen startes nytt gruppetilbud for barn/ungdom.

Faglig innhold:

Tema knyttet til fosterfamiliens egne barn har fått stadig større plass i fosterhjemsomsorgen  de siste årene. Vi vil formidle erfaringer fra dette arbeidet og gi dere smakebiter fra familiesamling og gruppetilbud.

Vi vil også invitere dere til videre dialog om hvordan vi kan utvikle og styrke arbeidet med å forberede og ivareta fosterfamiliens egne barn.

Program

10.00- 11.30: Positive og negative sider – tøft, men verdt det – også for fosterfamiliens egne barn?

11.30-12.15: Lunsj

12.15- 14.00: Hvordan forberede egne barn?

Hvordan ivareta egne barn etter at fosterbarnet har flyttet inn

Dagen legges opp med innlegg, aktiviteter og diskusjoner. Deltakerne oppfordres til å komme med spørsmål underveis.

Temadagen avholdes på:  Fosterhjemstjenestens lokaler på Hamar med adresse Fredvang alle 10

Velkommen!

Astrid.holmgren.nilsen@bufetat.no

Samtalegrupper:

På grunn av lav påmelding er samtalegrupper lagt på is intil videre, ta kontakt ved interresse eller behov.

Behov for samtalegrupper ellers i fylket vil bli vurdert forløpende, ut i fra behov som vil dukke opp.

Medlemmer kan gjerne ta kontakt gjennom facebook siden som kun er for medlemmer. Er dere ikke med i gruppen, ta gjerne kontakt med Eva. evah-k@hotmail.no