Registrer husstandsmedlemmer

Visste du at et medlemskap i Norsk Fosterhjemsforening inkluderer voksne og hjemmeboende ungdommer
mellom 16-25 år?

Her kan du som har et medlemskap i familien registrere din kontaktinfo, slik at du også kan motta informasjon om hva som skjer på fosterhjemsfeltet, hvilke aktiviteter fylkesforeningene arrangerer, motta nyhetsbrev, delta på årsmøte og mye mer!

Medlemsnummeret består av 6 sifre – du finner det på baksiden av Fosterhjemskontakt her!

Merk at skjemaet skal fylles ut og sendes inn av familiemedlemmet selv, og ikke på vegne av denne. Dette pga regler for personvern og GDPR.

Registrer husstandsmedlemmer

• Medlemsnummeret består av 6 sifre - du finner det på baksiden av Fosterhjemskontakt
  • MM slash DD slash YYYY
  • Gjennom å registrere meg som husstandsmedlem samtykker jeg til Norsk Fosterhjemsforenings personvernerklæring.