Håndbok for tillitsvalgte

Nettkurs i styrearbeid

Kurset i styrearbeid fra Studieforbunnet Næring og Samfunn er delt inn i 6 moduler.

Modulene behandler følgende emner:
Modul 1 – Rammer for styrearbeid
Modul 2 – Oppgaver, roller og ansvar
Modul 3 – Arbeidssstruktur
Modul 4 – Strategiarbeid
Modul 5 – Årsmøte
Modul 6 – Etikk, habilitet og lojalitet

Hver modul inneholder en liten video om det aktuelle emnet, en oppgave med løsningsforslag, og en «test deg selv oppgave».

Kurset tar utgangspunkt i en fiktiv miljøorganisasjon som heter «Jorda for Alle». I dette kurset er du styremedlem, i styret til «Jorda for Alle».

Vil du vite mer? Se denne introvideo om kurset:

Registrer deg for å ta kurset:

Her kan du registrere deg hos Næring og Samfunn Nettskole: Registrer deg på Næring og Samfunn Nettskole.
Når det er gjort velger du kurset «Styrearbeid».

Her er nyttige linker og dokumenter for deg som skal ta kurset:

Instruksjon på fremgangsmåte ved registrering hos Næring og Samfunn: Instruksjon registrere for styrekurs

Kurshefte fra Næring og Samfunn: Kursheftet som hører til styrekurset.

Styringsdokument for Norsk Fosterhjemsforening: Her finner du styringsdokumentene.

For deg som registrerer kursvirksomhet hos Næring og Samfunn:

Hvis dere i fylkesstyret går sammen  om å gjennomføre kurset kan det registreres i Studieforbunnets Næring og Samfunnn sin KursAdmin.
Kursarrangøren oppretter kurset i KursAdmin, og velger studieplanen «Styrearbeid på nett». Skriv inn antall timer i ruten «Timer m/lærer».
Har kurset har hatt utgifter (må dokumenteres) gir nettkurs mellom 4 -8 timer, et timetilskudd på kr. 150. Kurs uten utgifter får kr. 500.

Ønsker du å vite mer om registrering i KursAdmin? Ta kontakt med sekretariatet!

Nettkurs.png