Aktiviteter

Vi prioriterer å legge ut informasjon på Facebook-siden til NFF Oslo, siden det er lettere å dele informasjon om når og hvor vi skal ha aktiviteter der. For de av våre medlemmer som bor på hemmelig adresse unngår vi derfor å legge ut nøyaktig sted for våre aktiviteter her.

Men all informasjon ligger altså på Facebook-siden og sendes også ut med arrangement-info når vi gjør det. Registrér din e-postadresse i medlemsregisteret, så er du garantert informasjon – dersom du ikke er på Facebook.

Her er våre planlagte aktiviteter :

Temadag søndag 15.11.20

Vi inviterer deg som er medlem i Norsk Fosterhjemsforening Oslo og Norsk Fosterhjemsforening Akershus til
gratis temadag søndag 15.11.20 fra 10:00 -15:00 på Scandic Lillestrøm.

Se invitasjon for mer informasjon!
Påmeldingsfrist søndag 1. november på grunn av lunsjservering.

Håper programmet frister og at vi treffes der!

Hanne Nerland (leder Akershus) og Hilde Nyman (leder Oslo)

HØST 2017:

22.10.2017 kl 10:00-16:00: Temadag for fosterforeldre: «Traumebevisste fosterhjem» ved psykiatrisk sykepleier og fostermor Marianne Borgen.

Foredragsholder Marianne Borgen under temadagen i oktober 2017. Foto: Hilde Nyman

September 2017: Familiehelg på Tjøme sammen med Norsk Fosterhjemsforening Akershus og Østfold. Klatring, sosialt samvær, bading, aktiviteter. Faglig foredrag ved psykolog Joakim Haarklou.

Karaoke er populært!

Foredragsholder Joakim Haarklou under familiehelgen. Foto: Hilde Nyman

VÅR 2017:

Juni: Familiedag på Frambu. Aktiviteter på det fine ute-området og grilling.

HØST 2016:

November: Førjulsaktivitet

9-11.september: Familiehelg på Finnskogen.

VÅR 2016

17. april 11:30-15:00 Familiedag – vi er ute og samles til familieaktiviteter og griller sammen.

Grønliåsen_lite

5. juni 12:00-15:00: Aktivitetsdag

Hundekjøring_lite Balanse_lite

Foto: Fra  Aktivitetsdagen 2015.

Aktivitetsdag

Norsk Fosterhjemsforening Oslo fyller 25 år med Aktivitetsdag for hele familien.
For mer informasjon – se Facebook.