Hva skulle Norge gjort uten fosterhjemmene?

Vi i Norsk Fosterhjemsforening jobber for at ALLE som bor i fosterhjemmet
skal ha trygge, gode og forutsigbare rammer.
Å være fosterhjem er et av de viktigste samfunnsoppdragene, og det er godt å være i en forening som ivaretar taushetsplikten og som du kan dele dine erfaringer med, og få snakke med noen som forstår.

Meld deg inn i Norsk Fosterhjemsforening dersom du er eller har tenkt å bli fosterhjem! Du får Hjelp og råd, faglig påfyll som for eksempel dette, og mange gode medlemsfordeler.

Sammen er vi sterke!

Her finner du hjelp og råd som er nyttig for fosterhjem, beredskapshjem eller besøkshjem.
Du finner for eksempel spørsmål og svar, vår nasjonale rådgivningstelefon og våre samarbeidsadvokater.

På denne siden har vi samlet materiell og ressurser som kan være nyttig for fosterforeldre, besøkshjem eller avlastningshjem – her finnes for eksempel pedagogiske videoveiledninger, og en samarbeidsguide!