NESTE MEDLEMSARRANGEMENT:

Norsk Fosterhjemsforening Vest-Agder inviterer sine medlemmer til medlemskveld / seminar medio januar 2019. Tema er fosterbarnas rett til innsyn i egen mappe.  Vi får besøk av Knut Hagen, barnevernleder for Barnevern Øst i Agder som skal orientere om dette temaet. Det legges opp til dialog / mulighet  for å stille spørsmål.

Invitasjon er sendt på epost til medlemmer, samt informasjon ligger ute  på gruppa vår på Facebook.  Er du medlem og ikke har fått  informasjon, send en epost til vestagder@fosterhjemsforening.no

Gjennomførte aktiviteter:

Familiedag på Lindland gård:

Familiedag på Lindland gård i september 2018:

Alle medlemmer skal ha fått informasjon tilsendt på e-post. Dersom du ikke har mottatt denne, ta kontakt med vestagder@fosterhjemsforeningen.no. Det ligger også informasjon om familiedagen ute på lokaforeningens facebookside.

Inspirasjonsforedrag med Ada Sofie Austegard 12. april 2018: