Invitasjon til familiehelg på Finnøya

ved Finnøya Havstuer 9 – 11 november 2018

Finnøy Havstuer ligger på en landfast holme, i lokalene til det gamle handelsstedet og fiskemottaket på Finnøy. Her ligger også det utrolige badelandet Håp i havet.Det er et møtested som byr på gode muligheter til å bli kjent med andre, samt tilbyr gode muligheter for både inne- og uteaktiviteter for store og små. Vi har reservert 10 familierom med plass til 2 voksne og 2 barn + mulighet til ekstra seng. Boenhetene ved er i utgangspunktet ikke tilrettelagt for selvhushold, det finnes ikke kokemuligheter, men enkelte av boenhetene har kjøleskap.

Vi har rom til felles møtested for aktiviteter og hygge (Quiz??, Kahoot??, selskapsleiker??, brettspill??, ungdomsromet??).

Inkludert i prisen er fri adgang til badelandet Håp i Havet

Litt mer informasjon om Håholmen Havstuer finner du her:

Finnøy Havstuer – Hotell på idylliske Finnøya – Classic Norway

Program:

Fredag 09.11:

• Samling og registrering i fellesromet                   19.30 – 20.00
  • Servering av Taco                                                     20.00 – 21.00
  • Sosial samling/aktiviteter fellesromet                 21.00 – 22.30

Lørdag 10.11:

• Frokost                                                                08.00 – 10.00
  • Felles uteaktiviteter på Finnøya/Ona           11.00 – 17.00
  • Lunsj                                                                    13.00 – 14.00
  • 2 rettes felles middag                                       19.00 – 20.30
  • Tilrettelegging for sosial samling/aktiviteter       20.00 – 23.00

Søndag 11.11:

• Frokostbuffèt                                                       08.00 – 10.00
  • Utsjekking innen                                                 12.00

Priser:

Familierom fredag til laurdag                             kr 2500 pr.familie

Måltid (Taco fredag, lunsj og middag lørdag)       kr.   250 pr.person

Dette betales inn innen 1.november til konto nr. 3901 30 58176. Merk faktura med «navn – Familiesamling høst-2018»

Dette er en pris som delvis dekker utgiftene til overnatting og måltidene. Fosterhjemsforeningen dekker det resterende til dette.

Det er samme rompris om dere er 2 eller 5. (Prisen er forhandlet slik at vi får famlierom med plass til 4 for samme pris som et dobbeltrom)

Tips: sjekk gjerne med din/deres kommune om muligheten for økonomisk bidrag/støtte til deltakelse på familiesamlingen. Vi har kjennskap til at enkelte fosterforeldre tidligere har mottatt økonomisk støtte fra sin kommune, der familiesamlingen har fungert som arena for søskensamvær for fosterbarn i separate fosterhjem, eller bare som en generell samling.

De som ikke får økonomisk støtte/bidrag til deltagelse kan søke NFF, M&R

Om støtte. Vi har noen midler som kan fordeles.

Påmelding innen 28 september 2018

Til: moreogromsdal@fosterhjemsforening.no

Siden det finnes et begrenset antall reserverte familierom (10), vil påmelding skje fortløpende og etter “først til mølla-prinsippet”. Det kan være muligheter for andre typer rom. Påmelding vil være bindende etter 28 september.

Ved påmelding ønsker vi informasjon om:

• For- og etternavn på fosterforeldre.
  • Fornavn og alder på barna/ungdommene.
  • Ønske om tur til Ona Fyr etter lunsj på Laurdag (Egen kostnad)?
    • Ferge frå Finnøya kl. 14:25 til Ona kl. 15:00
    • Ferge frå Ona kl. 17:30 til Finnøy kl. 18:05
  • Ønske om å benytte mulighetene på Håp i Havet (Fri adgang).
  • Særlige behov eller tilrettelegging under oppholdet (allergier el).

Annen nyttig informasjon:

Det er lurt å skjekke opp fergeforbindelsene og være ute i god tid.

Sunnmøre:           Brattvåg – Harøya

Romsdal:              Dryna – Harøya / Småge – Finnøya

Nordmøre:            Småge – Finnøya

Plassen er ny for oss og vi håper at vi kan finne på artige aktiveter i fellesskap. Det er ikke lagt opp til noe program med eksterne ressurser. Håp i Havet er forlokkende, så ta med badetøy.

Norsk Fosterhjemsforening Møre og Romsdal

• styret –