Velkommen til siden for medlemmer i Norsk Fosterhjemsforening!

Her har våre medlemmer mulighet for å logge seg inn å lese ulike artikler som tidligere har blitt utgitt i tidsskriftet Fosterhjemskontakt. Her kan det leses artikler fra Juridisk spalte, Spør Rådgiver, generelle artikler og Innsidene.
Denne siden er under arbeid – plutselig er noe nytt å lese og sette seg inn i!

Se ellers under menyvalget Vårt arbeid for å få mer informasjon om rådgivningen og tidsskriftet Fosterhjemskontakt.

Du må være innlogget som medlem eller tillitsvalgt for å få tilgang til dette innholdet.

Medlemsfordeler i Norsk Fosterhjemsforening:

• Samvær og kontakt med andre fosterforeldre i ditt distrikt gjennom blant annet familiesammenkomster, møter, fagsamlinger og likemannsgrupper.
    Mer informasjon kan du lese i det enkelte fylket.
  • Rådgivning hver torsdag mellom klokken 09.00 og 15.00.
    Vår rådgivningstjeneste gir medlemmer mulighet til å drøfte og snakke med en fagperson om situasjoner og problemstillinger som oppleves som vanskelige.
  • Tidsskriftet Fosterhjemskontakt med utgivelse 6 ganger per år
  • Kurs, seminarer og andre aktiviteter som arrangeres sentralt i foreningen og i fylkesforeningene
  • Medlemspris på kurs og konferanser, temahefter, barnebøker, video og annet salgsmateriell
  • Tilbud om pensjonssparing i Storebrand Ekstrapensjon
  • Mulighet for påvirkning gjennom styrearbeid i foreningen
  • Mulighet for å lese tidligere artikler i Fosterhjemskontakt på vår hjemmeside

Brukernavn og passord blir tilsendt i velkomstmappen ved registrering.
Mangler du brukernavn / passord, ta kontakt med sekretariatet på epost.
Påloggingsinformasjonen endres årlig omkring februar/mars.
Passordet ble endret 1. mars 2017. Det nye passordet er oppført på faktura. Dersom det er behov for ytterligere informasjon ta kontakt med sekretariatet.