Innmeldingsskjema

Medlemskap koster kr 510 pr år. Kommunalt fosterhjem, statlig fosterhjem, beredskapshjem, familiehjem for barn og ungdommer, besøkshjem, barneverntjenesten og tilsvarende ordninger som er godkjent, kan bli medlemmer (mottar 6 utgivelser av Fosterhjemskontakt og kan bruke rådgivningstjenesten).

Det er et medlemskap per husholdning, det vil si at det kan stå oppført to medlemmer på samme medlemskap.

Støttemedlemskap koster kr 510 pr. år (for enkeltpersoner, lag, foreninger, bedrifter og offentlige instanser.)

Medlemsfordeler:

• Samvær og kontakt med andre fosterforeldre i ditt distrikt gjennom blant annet familiesammenkomster, møter, fagsamlinger og likemannsgrupper.
    Mer informasjon kan du lese i det enkelte fylket.
  • Rådgivning hver torsdag mellom klokken 09.00 og 15.00. Vår rådgivningstjeneste gir medlemmer mulighet til å drøfte og snakke med en fagperson om situasjoner og problemstillinger som oppleves som vanskelige.
    Tidsskriftet Fosterhjemskontakt med utgivelse 6 ganger per år
  • Kurs, seminarer og andre aktiviteter som arrangeres sentralt i foreningen og i fylkesforeningene
  • Medlemspris på kurs og konferanser, temahefter, barnebøker, video og annet salgsmateriell
  • Tilbud om pensjonssparing i Storebrand Ekstrapensjon